Reaktivna zmes za sanacijo asfaltnih površin

Reaktivna zmes za sanacijo - RR Herwazid I MAPRI PROASFALT

Reaktivna zmes za sanacijo asfaltnih površin

RR Herwazid Reaktivna zmes (20kg)

RR Herwazid je hitro strdljiva reaktivna zmes za sanacijo – na osnovi polimernega bitumna z dodatki rastlinskega olja iz obnovljivih virov. Vgrajujemo jo neposredno iz vedra, brez predhodne priprave. Vezivo se aktivira, ko delovno površino navlažimo z vodo (približno 0,5 1/vedro). Odlikuje se po hitri reaktivnosti in izjemni začetni trdnosti.
RR Herwazid je na voljo v velikostih zrn 0/3 mm, 0/4 mm, 0/5 mm in 0/8 mm.

» za vgradnjo po hladnem postopku, celo pri temperaturah pod lediščem
» velika žilavost in izjemno visoka začetna trdnost
» takojšnja prevoznost po vgraditvi
» uporaba količine glede na potrebo
» preprosta uporaba in hitra sprostitev prometa prek sanirane površine

Poraba materiala:

Približno 25 kg/m2 na 1 cm debelo plast asfalta.

Skladiščenje:

V suhem prostoru, pri temperaturi nad lediščem, v originalni embalaži in neodprto lahko hranimo najmanj 6 mesecev. Ne shranjujemo na prostem, zaščitimo pred vlago in soncem. Vsebino odprtega vedra moramo takoj porabiti, ker se začne v stiku z zračno vlago strjevati.

Pakiranje:

– vedro 20 kg
– 1 paleta = 660 kg = 33 veder

Lastnosti:

Reaktivna zmes za sanacijo oz. za zapolnjevanje udarnih jam, popravilo zmrzlinskih poškodb, zapolnjevanje izvrtanih lukenj po odvzemu vzorcev asfaltiranih površin in popravilo drugih poškodb vozišča, pripravljena za uporabo. RR Herwazid zmes je zasnovana za lahke in srednje prometne obremenitve. Ne vsebuje katrana in kloriranih ogljikovodikov.

– primerna za nadgradnjo in reciklažo;
– okolju prijazna;
– preprosta uporaba in hitra prevoznost.

Postopek uporabe reaktivne zmesi za sanacijo - RR Herwazid I MAPRI PROASFALT

Uporaba:

RR Herwazid se uporablja za zapolnjevanje izvrtanih lukenj po odvzemu vzorcev, sanacijo udarnih jam in popravilo zmrzlinskih poškodb asfalta ali za majhne klančine. RR Herwazid zmes je primerna tudi za izdelavo nove asfaltne nosilno-obrabne plasti po nadvišanju in izravnavi jaškov in odtokov. RR Herwazid ima primerljive lastnosti kot valjani asfalt.

Vgradnja:

Vgradna mesta morajo biti čista (brez olja in masti). Odstraniti je potrebno vse nevezane delce. Podlaga mora biti suha, vlaga je lahko prisotna. Za boljšo sprijemljivost je priporočljivo obdelati robove stikov s temeljnim premazom RR HKM Primer. RR Herwazid reaktivno zmes za sanacijo nanesemo na poškodovano mesto neposredno iz vedra, ga omočimo in dobro utrdimo. Preden čez vgradno območje spustimo promet, ga je potrebno rahlo posuti s kamnitim drobljencem. Območje lahko odpremo za promet takoj po posipavanju. Posebne opombe:
Ko je temperatura tal pod lediščem, RR Herwazid zmesi ne smemo omočiti z vodo, ker bi zmrznila. Pri zelo nizkih temperaturah je potrebno upoštevati, da je čas strjevanja daljši, zato moramo mešanico primerno utrditi.

 

V kolikor potrebujete dodatne specifikacije posameznih proizvodov ali pomoč pri izbiri prave rešitve, vam lahko pri tem pomaga naš strokoven in izkušen kader.

Za naročilo ali več informacij nas kontaktirajte.

Več izdelkov si lahko ogledate tukaj.

 

 

 

 

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
RR Herwazid
Product Name
Reaktivna zmes za sanacijo asfaltnih površin
EnglishSlovenščina