Čistilo za bitumen

Čistilo za bitumen - RR Herbitanol I MAPRI PROASFALT

Čistilo za bitumen

RR Herbithanol Cleaner (600 ml)

RR Herbithanol Cleaner je zelo učinkovito čistilo za bitumen – za hitro in temeljito odstranjevanje madežev katrana, bitumna in asfalta ter rastlinskih maščob in voskov. Zaradi preproste uporabe in takojšnje topljivosti omogoča tudi čiščenje najtežje dostopnih mest.

» visoka stopnja topljivosti
» na rastlinski osnovi
» odstranjuje ostanke katrana, bitumna in asfalta

Poraba materiala:

Odvisna od načina uporabe in stopnje onesnaženosti.

Skladiščenje:

Občutljivo na zmrzal.
V originalni embalaži, neodprto in pri temperaturi nad lediščem lahko hranimo najmanj 12 mesecev. Zaščititi ga moramo pred močnim soncem in visoko temperaturo.

Pakiranje:

– 600 ml razpršilna doza
– 1 škatla = 7,2 l = 12 razpršilnih doz

Lastnosti:

RR Herbithanol Cleaner odstranjuje madeže bitumna, katrana, olja in masti ter se lahko uporablja tudi kot ločilno sredstvo za nakladalne površine, valjarje, finišerje itd.:

– odstranjuje ostanke katrana, bitumna in asfalta;
– na rastlinski osnovi;
– ne vsebuje kloriranih topil.

Postopek uporabe čistila za bitumen - RR Herbithanol I MAPRI PROASFALT

Uporaba:

RR Herbithanol nanesemo na umazano površino s čopičem, razpršilcem ali razpršilno dozo. Zaradi visoke stopnje topljivosti se madež takoj raztopi. RR Herbithanol pustimo delovati glede na stopnjo onesnaženosti. Postopek lahko v primeru hude onesnaženosti ponovimo.

Vgradnja:

RR Herbithanol se uporablja skoraj na vseh področjih industrije in tudi kot ločilno sredstvo za transportna sredstva za asfaltne zmesi – kamione, finišerje ali valjarje. RR Herbithanol ni primeren za zelo občutljive površine, kot so, na primer, lakirane ali barvane površine. V primeru dvoma je potrebno pred uporabo narediti preizkus na ustreznem mestu.

 

V kolikor potrebujete dodatne specifikacije posameznih proizvodov ali pomoč pri izbiri prave rešitve, vam lahko pri tem pomaga naš strokoven in izkušen kader.

Za naročilo ali več informacij nas kontaktirajte.

Več izdelkov si lahko ogledate tukaj.

 

 

 

 

 

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
RR Herbitanol
Product Name
Čistilo za bitumen
EnglishSlovenščina