Modrost – S pravim odnosom razvijanja podjetja v razmerju potreb in možnosti trga, smo od enega zaposlenega pripeljali podjetje v rang velikosti srednjih podjetij.

Argumentiranje – Pri vsaki storitvi za naročnika izvedemo celotno rešitev – od svetovanja, prilagajanja … do načina plačevanja, ki temelji na začetni transparentni ponudbi.

Poštenost – Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner, ki svoje odlike kaže v dejansko izvedenem projektu.

Resnica – Pri sodelovanju z naročniki prikažemo vse možnosti sodelovanja in razkrijemo vse cene.

Inovativnost – Iskanje najboljših rešitev je naše vodilo, odzivnost na spremembe okolja stalnica in iskanje še boljših rešitev pa naloga zaposlenih.

Vzporedne dejavnosti

Podjetje Mapri proasfalt d.o.o., poleg projektov nizkih gradenj opravlja še:

  • inženiring gradbenih storitev (nadzor, vodenje, meritve)
  • zimsko službo
  • vzdrževalna dela
  • prodaja gradbenega materiala.

Inženiring gradbenih storitev (nadzor, vodenje, meritve)

Zlasti pomemben del vzporednih dejavnosti je, da vam podjetje nudi strokovno pomoč pri samem izvajanju projekta. S svojimi izkušnjami in znanjem izbira, naroča in kontrolira izvajalce na vašem gradbenem objektu. Spremlja kakovost prinešenega materiala in kontrolira izvajanje vseh vrst dela.

Podjetje vam lahko pri uresničevanju vaših želja olajša delo tudi z izbiro in nabavo, ter prevozom materiala.

Mapri 31

Zimska in vzdrževalna služba

Podjete Mapri pro asfalt na že izgrajenih objektih opravlja vzdrževalno službo, kar pomeni, da skrbi za vse vrste cestnega omrežja in spremljajočih objektov.

Pozimi podjetje opravlja zimsko službo. Tovornjaki in buldožerji se spoprimejo s snežnimi razmerami in poskrbijo za prevoznost cest in drugih prevoznih in pohodnih površin.

SLIKA 32

Prodaja gradbenega materiala

Želite kupiti gradbeni material, zemljo, betonska korita za rože… in nimate ustreznega prevoznega sredstva. Pokličite nas! Izbrani material vam pripeljemo do doma.

Mapri 33