Modrost – S pravim odnosom razvijanja podjetja v razmerju potreb in možnosti trga, smo od enega zaposlenega pripeljali podjetje v rang velikosti srednjih podjetij.

Argumentiranje – Pri vsaki storitvi za naročnika izvedemo celotno rešitev – od svetovanja, prilagajanja … do načina plačevanja, ki temelji na začetni transparentni ponudbi.

Poštenost – Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner, ki svoje odlike kaže v dejansko izvedenem projektu.

Resnica – Pri sodelovanju z naročniki prikažemo vse možnosti sodelovanja in razkrijemo vse cene.

Inovativnost – Iskanje najboljših rešitev je naše vodilo, odzivnost na spremembe okolja stalnica in iskanje še boljših rešitev pa naloga zaposlenih.

Strokovno svetovanje

Ureditev okolice…pa naj si gre to za zidavo podpornega zidu, asfaltiranja, tlakovanja, ureditev meteornih vodov,najrazličnejša zemeljska dela…. si velikokrat predstavljamo kot čudovito željo pri ureditev lastnega doma ali poslovnega objekta. Želja, ki je prisotna skoraj v vsakem je včasih pri samostojnem reševanju izredno težavna. Spomnimo se ljudi, ki so po dolgih letih samogradnje ob zaključku izjavili, da je to njihova zadnja gradnja.

Zakaj pa preprosto ne bi poklicali strokovnjakov, tistih pravih z znanjem, izkušnjami in orodjem, ki bi vašo željo znali uresničiti in jo postaviti v okolje v najkrajšem času in z odličnim razmerjem cene in materiala.

Mapri 26

Podjetje Mapri pro asfalt – nudi celotno izvedbo vseh nizkih gradenj. Na razpolago so vam strokovnjaki, ki že 15 let opravljajo tovrstna dela, imajo ustrezno znanje, ki ga stalno dopolnjujejo in so pravilno in skladno opremljeni.

Zakaj ne bi poklicali naših strokovnjakov in nam ponudili možnost ureditve vaše okolice, okolice poslovnega podjetja, garaže, igrišč, dvorišč, parkirnih prostorov, cest…

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili na vsa vprašanja v zvezi z vašimi željami. Izbrali bomo vaš način komunikacije, čas, način plačila…

Mapri 27

Ne pozabite! Izbira napačnega materiala ali nepravilne vgradnje je najdražja gradnja. Ne prepustite se in nas pokličite, ter ne pozabite na naše ugodnosti:

100 % zadovoljstvo = 100 % garancija

Res je!

Kar ste prebrali 100 % drži.

Lastnik in direktor podjetja MAPRI PROASFALT Primož Petrič vam v primeru izvedene storitve, ki ni bila v skladu z dogovorjenim, na stroške podjetja izvede celotno storitev.

Mapri 28

Spoštovani kupec!

Omenjeno storitev si lahko naše podjetje dovoli in vam garantira zaradi naslednjih razlogov:

  • Ker storitve v gradbeništvu izvajamo s strokovnjaki že več kot 15 let
  • Ker delo opravimo na podlagi vseh dogovorov
  • Ker za material izdamo ustrezno izjavo o skladnosti
  • Ker po izvedbi storitve teren, področje na katerem smo izvajali storitev, povrnemo v prvotno stanje
  • Ker so naši izvajalci do kupcev prijazni
  • Ker spoštujemo vaš čas in denar, katerega ste plačali
  • Ker razumemo vaše težave.