Modrost – S pravim odnosom razvijanja podjetja v razmerju potreb in možnosti trga, smo od enega zaposlenega pripeljali podjetje v rang velikosti srednjih podjetij.

Argumentiranje – Pri vsaki storitvi za naročnika izvedemo celotno rešitev – od svetovanja, prilagajanja … do načina plačevanja, ki temelji na začetni transparentni ponudbi.

Poštenost – Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner, ki svoje odlike kaže v dejansko izvedenem projektu.

Resnica – Pri sodelovanju z naročniki prikažemo vse možnosti sodelovanja in razkrijemo vse cene.

Inovativnost – Iskanje najboljših rešitev je naše vodilo, odzivnost na spremembe okolja stalnica in iskanje še boljših rešitev pa naloga zaposlenih.

Zaposlitev

Trenutno so vsa delovna mesta v celoti zasedena. Ker pa smo rastoče podjetje se naše kadrovske potrebe mesečno spreminjajo. Zato želimo v naši kadrovski evidenci imeti tudi vašo prošnjo s katero bi zapolnili delovno mesto.

Zato  iščemo pridne, samoinciativne in strokovno podkovane ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v prijaznem in izredno razgibanem podjetju.

Iščemo strokovnjake s področij gradbene, komercialne in vodstvene smeri.

Če mislite, da lahko prav vi pripomorete k boljši organizaciji, napredku ali strokovnosti, potem pridite k nam.

Na kratko nam napišite vaš kratek življenjepis kjer nam poskusite predstaviti vašo glavno prednost, ki vas lahko pripelje do delovnega mesta v našem podjetju. Naša kadrovska služba vas bo poklicala takoj, ko se bo mesto za vaše znanje odprlo.