Modrost – S pravim odnosom razvijanja podjetja v razmerju potreb in možnosti trga, smo od enega zaposlenega pripeljali podjetje v rang velikosti srednjih podjetij.

Argumentiranje – Pri vsaki storitvi za naročnika izvedemo celotno rešitev – od svetovanja, prilagajanja … do načina plačevanja, ki temelji na začetni transparentni ponudbi.

Poštenost – Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner, ki svoje odlike kaže v dejansko izvedenem projektu.

Resnica – Pri sodelovanju z naročniki prikažemo vse možnosti sodelovanja in razkrijemo vse cene.

Inovativnost – Iskanje najboljših rešitev je naše vodilo, odzivnost na spremembe okolja stalnica in iskanje še boljših rešitev pa naloga zaposlenih.

Proizvodnja asfalta

Vsaka priprava določene mešanice je odvisna od recepta strokovnjakov. 

Proizvodnja asfalta se vrši v naši lastni asfaltni bazi. Asfalt pripravijo strokovnjaki in se pripravi glede na različne dejavnike , ki so opisani pri projektiranju sestave asfaltne zmesi, kar pomeni izbiro materialov in njihovega razmerja v sestavi, ki je potrebna za optimalno zagotovitev zahtevanih lastnosti glede na vrsto asfaltne zmesi.

Pri sestavi upoštevamo zakonitosti načrtovanja sestave in parametre, ki na asfaltne zmesi učinkujejo v času njihove dobe trajanja. Proizvodnja asfalta se zaradi hitrega strjevanja praviloma vrši v toplejših mesecih. Ko se pripravi ustrezna asfaltna mešanica, jo s tovornjaki čim hitreje dostavimo do mesta vgradnje.

Vsak narejeni asfalt ima svojo IZJAVO O SKLADNOSTI, ki ga na koncu prejme investitor ali plačnik storitve.

Izjava-o-skladnosti-1