Modrost – S pravim odnosom razvijanja podjetja v razmerju potreb in možnosti trga, smo od enega zaposlenega pripeljali podjetje v rang velikosti srednjih podjetij.

Argumentiranje – Pri vsaki storitvi za naročnika izvedemo celotno rešitev – od svetovanja, prilagajanja … do načina plačevanja, ki temelji na začetni transparentni ponudbi.

Poštenost – Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner, ki svoje odlike kaže v dejansko izvedenem projektu.

Resnica – Pri sodelovanju z naročniki prikažemo vse možnosti sodelovanja in razkrijemo vse cene.

Inovativnost – Iskanje najboljših rešitev je naše vodilo, odzivnost na spremembe okolja stalnica in iskanje še boljših rešitev pa naloga zaposlenih.

KAJ JE ASFALTIRANJE?

Ali je investitor mislil polaganje zmesi ali tudi postopek projektiranja? Kaj bomo pa plačali?

Besedo asfaltiranje v splošnem uporabljamo, ko želimo, da določeno površino obdelamo z asfaltno mešanico. V tej besedi razumemo projektiranje, priprava terena, nanašanje asfaltne mešanice in valjanja.

V ožjem pomenu besede pa je asfaltiranje le zaključni del postopka v katerem na površino nanesemo asfaltno mešanico in jo primerno utrdimo.

Asfaltiranje opravljajo izučeni delavci s primernimi izkušnjami. Pri načrtovanju oz. izbiri podjetja, ki bo dela opravil, bodite pozorni na tradicijo, reference in garancijo tako vgrajenega asfalta, kot na garancijo polaganja. Ko je asfalt enkrat položen, razen, da asfalt še enkrat preplastimo ali odstranimo ni možne reklamacije brez vidnih del.

Strokovno ustrezno položen asfalt je garancija do dolgoročne rešitve urejenosti določenega terena, zato poiščite mojstre, ki vam bodo položili asfalt v skladu z vašimi željami in upoštevanimi standardi.