Modrost – S pravim odnosom razvijanja podjetja v razmerju potreb in možnosti trga, smo od enega zaposlenega pripeljali podjetje v rang velikosti srednjih podjetij.

Argumentiranje – Pri vsaki storitvi za naročnika izvedemo celotno rešitev – od svetovanja, prilagajanja … do načina plačevanja, ki temelji na začetni transparentni ponudbi.

Poštenost – Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner, ki svoje odlike kaže v dejansko izvedenem projektu.

Resnica – Pri sodelovanju z naročniki prikažemo vse možnosti sodelovanja in razkrijemo vse cene.

Inovativnost – Iskanje najboljših rešitev je naše vodilo, odzivnost na spremembe okolja stalnica in iskanje še boljših rešitev pa naloga zaposlenih.

Gradbena, zemeljska in kanalizacijska dela

Podjetje Mapri pro asfalt d.o.o., si je v teku 15 letne tradicije delovanja na področju nizkih gradenj pridobili marsikatero izkušnjo katere uveljavlja pri sami izgradnji. Izkušeni delavci, znanje in orodje so ključ do pravilne, zanesljive, strokovne in točne izpeljave projektov.

Mapri 1

Podjetje izvaja naslednja dela:

  • vse vrste izkopov
  • dela na področju gradnje nasipov
  • izvedba projektov na področju gradnje kanalizacijskega omrežja
  • druga kabelska kanalizacijska dela
  • vsa dela na področju dobave in vgradnje robnih elementov (robniki, lamele…)
  • gradnja podpornih in opornih zidov in različnih zložb
  • – ter izvedbe vseh vrst meritev utrjenosti podlag

Mapri 2

Izkopi

Z različnimi vrstami strojev in dopolnilnim fizičnim delom posameznikov opravljamo izkope najrazličnejših velikosti in globin.

Nasipi

Nasip okoli hiše ob cesti ali na prostem. Nasujemo, utrdimo, zasejemo….

Mapri 3

Fino planiranje

Faza v kateri teren projekta pripravljamo z končno polaganje materiala je zadnja in zelo pomembna, saj nanj položimo material, ki ostane viden in mora funkcionalno zdržati.

Kanalizacija in Druga kabelska kanalizacija

Mapri 4

Kanalizacijo se polaga na utrjeno in dovolj globoko zemljišče. Mora biti nepropustno povezana in nasuta, da prenese vse fizikalne pritiske, ki se dogajajo na površju.

Mapri 5

Dobava in vgradnja robnih elementov

Podjetje Mapri proasfalt vam ne bo samo položil razne robnike, granitne kocke. Omenjeni material vam bo tudi pripeljal in strokovno razložil.

Oporni zidovi

Potrebujete namesto nasipa oporni zid. Zakaj ne. Lahko je betonski, zidani, položen…

Mapri 6

Izvedba meritev utrjenosti podlage

Strokovnjaki bodo z natančnimi merilnimi aparati izmerili utrjenost podlage. Saj ne gledamo radi, kako na posameznem mestu asfalt, zemlja preprosto zgineva pod nami. Na cestišču, pločniku ali okoli objektov pa se zemljišče niža.

Mapri 7

Mapri 8