Modrost – S pravim odnosom razvijanja podjetja v razmerju potreb in možnosti trga, smo od enega zaposlenega pripeljali podjetje v rang velikosti srednjih podjetij.

Argumentiranje – Pri vsaki storitvi za naročnika izvedemo celotno rešitev – od svetovanja, prilagajanja … do načina plačevanja, ki temelji na začetni transparentni ponudbi.

Poštenost – Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner, ki svoje odlike kaže v dejansko izvedenem projektu.

Resnica – Pri sodelovanju z naročniki prikažemo vse možnosti sodelovanja in razkrijemo vse cene.

Inovativnost – Iskanje najboljših rešitev je naše vodilo, odzivnost na spremembe okolja stalnica in iskanje še boljših rešitev pa naloga zaposlenih.

Geodezija

V podjetju Mapri pro asfalt d.o.o. smo usposobljeni za izvajanje vseh vrst geodetskih storitev, ki nam prvenstveno služijo za strokovno in natančno izvedbo del.

Geodetske storitve niso naša primarna dejavnost, vendar se brez posega geometra začnejo redki projekti. Geometer z zakoličbo objekta določi meje našega delovanja. S svojimi inštrumenti v pisarni narisani papirni projekt dejansko postavi v naravo.

Geometer na podlagi prejete dokumentacije zakoliči traso, preverja izvajanja del v skladu z razpisanimi pogoji oz. načrtom in stalno sodeluje pri sami izvedbi projekta.

Mapri 7