Modrost – S pravim odnosom razvijanja podjetja v razmerju potreb in možnosti trga, smo od enega zaposlenega pripeljali podjetje v rang velikosti srednjih podjetij.

Argumentiranje – Pri vsaki storitvi za naročnika izvedemo celotno rešitev – od svetovanja, prilagajanja … do načina plačevanja, ki temelji na začetni transparentni ponudbi.

Poštenost – Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner, ki svoje odlike kaže v dejansko izvedenem projektu.

Resnica – Pri sodelovanju z naročniki prikažemo vse možnosti sodelovanja in razkrijemo vse cene.

Inovativnost – Iskanje najboljših rešitev je naše vodilo, odzivnost na spremembe okolja stalnica in iskanje še boljših rešitev pa naloga zaposlenih.

Izbira material in izvajalca je v poplavi ponudbe za dolgoročno rešitev vaše težave, izredno težka naloga. Ker cenimo vaš čas smo v podjetju MAPRI PROASFALT za vas pripravili brezplačno svetovanje v višini 100 evrov.

Kako pa pridem do brezplačnega svetovanja v višini 100 evrov? Najprej si oglejte članek “Dobro je vedeti“, nato pa nas pokličite na našo brezplačno telefonsko številko 080 81 90.

080 81 90

Kaj pa obsega svetovanje?

Po dogovoru, ki bo vključeval vaš termin, vas obišče naš strokovnjak. Skupaj pregledata področje oz. teren katerega nameravate spremeniti. V začetno oporo vam je lahko razpredelnica na naši spletni strani: www…. Klik Dobro je vedeti.

Po dokončni odločitvi glede materiala, vrste storitve… vam naš strokovnjak pripravi predračun z  morebitnim izrisom.

V primeru, da se odločite izbrati naše podjetje vam omenjeni znesek (100 evrov) pri končnem dogovorjenem računu ne prištejemo. Za vas ostane svetovanje BREZPLAČNO.

Ali lahko vseeno pridem do brezplačnega svetovanja?

Lahko, kajti za prve tri potencialne kupce pripravimo svetovanje brezplačno. Omenjeno svetovanje podjetje MAPRI PROASFALT  nudi zaradi naslova podjetja naročnikom PRIJAZNEGA PODJETJA.